Crosman

Crosman on vuonna 1923 perustettu erityisesti ilmakivääreistään tunnettu amerikkalainen yritys. Crosmanilla on lähes 100 vuotinen kokemus ilma-aseista, ja pitkän historiansa aikana se onkin kehittänyt lukuisia ilma-ase innovaatioita. Tunnetuimpia Crosman keksintöjä ovat mm. ensimmäiset CO2 käyttöiset ilmakiväärit, sekä ilmapistooleihin kehitetyt 12g CO2 kapselit, joista myöhemmin muodostui alan standardi. Vuonna 1992 Crosman osti omistukseensa tunnettuja Benjamin paineilmakiväärejä, sekä arvostettuja Sheridan paintball aseita valmistavan Benjamin Shrerican Corporationin.

Jatkuvasti kehittyvä ja kansainvälinen Crosman on merkittävä tekijä niin CO2, kuin PCP ilma-ase markkinoilla. Crosman suunnittelee ja valmistaa ilma-aseensa itse, ja sen tuotevalikoimiin kuuluvat mm. Crosman ilmapistoolit ja -kiväärit, sekä arvostetut Benjamin PCP paineilmakiväärit.

Crosman valikoiman suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat mm. Crosman Remington 1875 ilmapistooli sekä sarjatulella varustetut Crosman DPMS SBR ja Crosman MPW Bushmaster ilmakiväärit.