Zippo® -sytyttimet

Zippo – sytyttimen tuntevat kaikki!

Tässä sinulle viimeinen sytkäri jota tulet tarvitsemaan! Zippo on sytkäreistä varmasti tunnetuin merkki, siitä ei liene suurtakaan epäilystä.

Yhdysvaltalainen Zippo Manufacturing Company on vuonna 1932 perustettu yritys, joka valmistaa maailman tunnetuinta ja ostetuinta sytytintä. Zipon suosio perustuu tuotteen laatuun ja toimintavarmuuteen, jota tukee myös tuotteen elinikäinen takuu! 

Zippo lahjaksi tai keräilijöille

Zippo-sytytin on oiva lahjaidea lähes kenelle vain, mukaanlukien itsellesi! Meiltä löytyy malleja useissa eri väreissä, tyyleissä ja materiaaleissa. Zippo-sytyttimen kylkeen voit valita esimerkiksi Harley Davidson-logon, metsästysaiheen, pääkallon tai muun mieleisesi kuvan. Teräasekeskuksen valikoimassa on mistä valita!

Zippot ovat myös oiva keräilykohde, sillä joka vuosi julkaistaan useita erikoismalleja. Zippo sytkäri kestää aikaa ja on säilynyt monen laatua arvostavan suosikkina jo vuosikymmenten ajan. Selaa ja löydä itsellesi sopiva Zippo sytytin! Teräasekeskuksen kautta tilaamalla saat Zippot kätevästi muiden tilaustesi ohella.

Zippo polttoaine ja tarvikkeet

Zipot toimitetaan tyhjänä Postin sääntöjen vaatimusten mukaan, joten muista ottaa myös butaanikaasu mukaan tilaukseen! Zippo-sytyttimen täyttö on helppoa eikä sinun tarvitse miettiä heti uuden sytkärin ostamista, vaan voit täyttää aina Zipposi, kun tilanne sitä vaatii.