Savukranaatit

Brittiläinen Enola Gaye on Euroopan johtavimpia pyrotekniikkaan keskittyneitä valmistajia paintballin ja airsoftin saralla.

Tuotemerkki on valmistanut vuodesta 1996 alkaen korkealaatuisia ja turvallisia Enola Gaye savuheitteitä sekä muuta pyrotekniikkaa airsoftaajille. Valmistajan savuheitteissä on erityinen Cool burn -teknologia, joka estää ulkoisen tulen syttymisen.

Enola Gayen savuheitteet ovatkin siviilimarkkinoiden kehittyneimpiä savukranaatteja, jotka tuottavat värikylläistä ja paksua savuverhoa valitsemassasi värissä. Lisäksi löydät tuotevalikoimasta Enola Gaye kuula- ja värikranaatit sekä Enola Gaye MK5 Thunderflashit airsoftaajille.

Valikoimassamme on Enola Gaye Savuheite Pinkki, ja samaa tuotetta löytyy useassa eri värissä. Enola Gaye EG18X Savuheite on puolestaan markkinoiden suurin savuheite, jossa on paksu värikylläinen savuverho.

Kaikilla valmistajan tuotteilla on CE-merkintä, mikä takaa niiden turvallisuuden käytettäessä tuotetta oikein.

Enola Gaye savuheitteillä voit luoda turvallisesti vaikuttavan efektin juhliin tai huoletta heitellä kuulakranaateilla airsoftaajakavereiden kesken.