Replikat eli jäljitelmät klassikkoaseista

Replika-aseet

Denix replika-aseet ovat tarkkoja jäljitelmiä alkuperäisistä tuliasemalleista. Paino, aseen tuntuma ja mitat on saatu todella lähelle aitoja versioita. Kaikki osaston jäljitelmäaseet on valmistettu laadukkaasta metalliseoksesta ja ovatkin mekaanisesti täysin toimivia. Luistit liikkuvat, iskuri laukeaa ja patruunan latausportit ovat toimivia. Myöskään aseiden piippuja ei ole tukittu.

Replikat klassikkoaseista

Olemme koonneet verkkokauppamme replikavalikoimaan useita klassikoita, kuten Desert Eagle-pistoolin, Kalashnikov AK-47 -rynnäkkökiväärin sekä vanhoista länkkäreistä tutut Winchester-kiväärin sekä Stagecoach kaksipiippuisen haulikon. Nämä jo kulttimaineeseen nousseet asemallit ovat hieno lisä kokoelmaan jäljitelmäaseista kiinnostuneille harrastajille.

Desert Eagle-pistooli on ollut esillä yli 600:ssa elokuvassa, mm. Arnold Schwarzeneggerin Commando-elokuvassa. Venäläistä AK-47-rynnäkkökivääriä eri versioineen on valmistettu v. 1947 jälkeen yli 100 miljoonaa kappaletta, joten ei ole mikään ihme, että se on suosittu myös jäljitelmäaseharrastajien keskuudessa. Vuonna 1866 suunniteltu Winchester-kivääri sekä Statecoach -haulikkoreplika sopivat hyvin vanhojen aseiden harrastajille, ovathan ne jokaisen western-elokuvan päätähtiä John Waynen rinnalla.

Asekeräilijöille ja harjoitteluun

Eri kivääri, pistooli – ja revolverimallit soveltuvat loistavasti asekeräilyyn sekä asetekniikoiden kuivaharjoitteluun. Meiltä löydät replika-aseiden lisäksi myös samaan aihepiiriin liittyviä muita oheistuotteita.

Tämän osaston jäljitelmäaseet eivät vaadi erillistä ostolupaa. Denix replika-aseita käytettäessä on syytä muistaa, että ne ovat aitojen aseiden näköisiä. Niitä ei tule esitellä esimerkiksi julkisilla paikoilla.