Teräaseet

Olemme erikoistuneet nimemme mukaisesti teräaseisiin, ja laaja valikoimamme ei jätä ketään kylmäksi. Tämän kategorian alta löydät teriä aina karambit- ja perhosveitsistä viidakkoveitsiin, heittoveitsistä puukkoihin ja itämaisista katanoista keskiaikaisiin miekkoihin. Lisäksi meiltä löytyy teroitusvälineitä joka lähtöön, niin aloittelijalle kuin vaativalle ammattilaiselle. 

Karambit ja perhosveitset

Alun perin Etelä-Aasiasta tuleva karambit-veitsi on veitsi, jonka kaareva terä jäljittelee muodoltaan tiikerin kynttä. Tämä veitsi on suosittu erityisesti itsepuolustukseen ja kamppailulajeihin sen erinomaisen hallittavuuden ja monikäyttöisyyden vuoksi. Valikoimastamme löydät karambit-veitset huippumerkeiltä, kuten Cold Steel ja Fox Cutlery.

Perhosveitset eli balisongit ovat taittoveitsiä, jotka tunnetaan niiden nopeatempoisesta ja näyttävästä avausmekanismista. Nämä veitset ovat erityisesti veitsitaiteilijoiden ja harrastajien suosiossa. Meiltä löydät laadukkaat perhosveitset, jotka soveltuvat niin harjoitteluun kuin keräilyynkin.

Viidakkoveitset ja heittoveitset

Viidakkoveitset, kuten machetet, ovat suurikokoisia ja painavia veitsiä, jotka on suunniteltu selviytymään tiheässä kasvillisuudessa. Ne ovat erinomaisia työkaluja metsässä liikkumiseen ja selviytymistaitoihin. Viidakkoveitsiä valikoimassamme tarjoavat muun muassa Gerber ja Kershaw.

Heittoveitset ovat suunniteltu tarkkuusheittämiseen, ja ne ovat suosittuja urheilulajina sekä viihteenä. Laadukkaat heittoveitset löytyvät esimerkiksi Bökerin ja CRKT:n valikoimasta. Heittoveitsien tasapaino ja terävyys ovat tärkeitä ominaisuuksia, jotka varmistavat onnistuneet heitot.

Itämaiset ja keskiaikaiset miekat

Itämaiset miekat, kuten samuraimiekat, ovat tunnettuja niiden kauniista muotoilusta ja tarkasta käsityöstä. Samuraimiekat eli katana-miekat ovat erityisesti arvostettuja niiden terävyyden ja tasapainon vuoksi. Hanwein ja Cold Steelin valikoimista löydät autenttisia ja laadukkaita katanoita.

Keskiaikaiset miekat tuovat historian henkiin niiden perinteisillä muotoiluilla ja käyttötarkoituksilla. Näitä miekkoja käytettiin taistelussa, ja ne ovat edelleen suosittuja keräilijöiden ja historian harrastajien keskuudessa. Keskiaikaisia miekkoja tarjoavat esimerkiksi Böker ja Hanwei.

Teroitusvälineet ja tarvikkeet

Teräaseiden ylläpito on tärkeää, jotta ne säilyvät terävinä ja käyttökelpoisina. Meiltä löydät laajan valikoiman teroitusvälineitä, jotka soveltuvat sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Teroitusvälineisiin kuuluvat esimerkiksi hiomakivet, teroituspuikot ja teroituskoneet. Näillä välineillä varmistat, että veitsesi ja miekkasi pysyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Böker
Böker on saksalainen veitsivalmistaja, joka tunnetaan korkealaatuisista ja kestävistä veitsistään. Bökerin valikoimaan kuuluu monipuolisesti puukkoja, metsästysveitsiä, taskuveitsiä ja miekkoja. Bökerin veitset ovat suosittuja sekä ulkoilijoiden että keräilijöiden keskuudessa niiden tarkkuuden ja laadukkaan käsityön ansiosta.

Spyderco
Spyderco on amerikkalainen veitsivalmistaja, joka on tunnettu innovatiivisista ja ergonomisista veitsistään. Spydercon veitset ovat erityisen suosittuja taktisten ja EDC (everyday carry) -veitsien käyttäjien keskuudessa. Merkki tunnetaan erityisesti sen tunnusomaisesta pyöreästä aukosta veitsen terässä, joka mahdollistaa nopean ja helpon avaamisen yhdellä kädellä.

Cold Steel
Cold Steel on tunnettu erityisesti kestävistä ja terävistä veitsistään sekä miekoistaan. Yritys valmistaa laajan valikoiman erilaisia teräaseita, kuten karambit-veitsiä, katanoita ja taktisia veitsiä. Cold Steelin tuotteet ovat suosittuja itsepuolustuksessa ja taistelulajeissa niiden laadun ja luotettavuuden ansiosta.

Benchmade
Benchmade on arvostettu amerikkalainen veitsivalmistaja, joka tarjoaa korkealaatuisia ja kestäviä veitsiä niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Benchmaden veitset tunnetaan erityisesti niiden innovatiivisista lukitusmekanismeista ja tarkasta käsityöstä. Merkki tarjoaa monipuolisen valikoiman taktisia veitsiä, metsästysveitsiä ja taskuveitsiä.

Kershaw
Kershaw on tunnettu innovatiivisista ja korkealaatuisista veitsistään, jotka soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Yrityksen veitsissä yhdistyvät kestävyys, terävyys ja ergonominen muotoilu. Kershawin veitset ovat suosittuja niin ulkoilijoiden kuin ammattilaistenkin keskuudessa.

Buck Knives
Buck Knives on perinteikäs amerikkalainen veitsivalmistaja, joka tunnetaan erityisesti kestävistä ja laadukkaista metsästysveitsistään. Buckin veitset ovat suosittuja metsästäjien ja ulkoilijoiden keskuudessa niiden luotettavuuden ja toiminnallisuuden ansiosta. Yrityksen tuotteet ovat usein perheomisteisia ja käsityönä valmistettuja.

CRKT (Columbia River Knife & Tool)
CRKT on amerikkalainen veitsivalmistaja, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman innovatiivisia ja korkealaatuisia veitsiä. CRKT:n veitset tunnetaan erityisesti niiden käytännöllisyydestä ja ergonomisesta muotoilusta. Yrityksen tuotteet soveltuvat hyvin sekä jokapäiväiseen käyttöön että taktisiin tarpeisiin.

  • Laaja valikoima teräaseita: karambit, perhosveitset, viidakkoveitset, heittoveitset, puukot, katana-miekat ja keskiaikaiset miekat
  • Teroitusvälineet ja tarvikkeet: hiomakivet, teroituspuikot, teroituskoneet
  • Suosituimmat brändit: Böker, Spyderco, Cold Steel, Benchmade, Kershaw, Buck Knives, CRKT
  • Karambit-veitset huippumerkeiltä kuten Cold Steel ja Fox Cutlery
  • Laadukkaat perhosveitset veitsitaiteilijoille ja harrastajille
  • Viidakkoveitset kuten Gerberin ja Kershawin machetet
  • Heittoveitset tarkkuusheittämiseen Bökeriltä ja CRKT:ltä
  • Autenttiset samuraimiekat ja keskiaikaiset miekat Hanweilta ja Bökeriltä
  • Teroitusvälineitä joka lähtöön aloittelijoille ja ammattilaisille