Snacks N' Drinks

Sakemannien räväkästä energiasuklaasta on näin modernilla aikakaudella tehty tämmönen maitosuklaaversio. Sama kofeiinisisältö, maistuu vaan makeammalta. Tää on (myös) tosi hyvää, suosittelemme!

Alunperin Berliinin olympialaisissa urheilukäyttöön kehiteltu suklaa löysi tiensä nopeasti sotilaskäyttöönkin. Purkki Scho-Ka-Kolaa kuului saksalaisen lentäjän rautaisannokseen, mutta muodosti hirmu tärkeän osan myös jalkaväen muonitussysteemiä. Purkkeja jaettiin erityisesti silloin, kun sotilaita väsytti ja moreenia piti kohottaa.

Vaaleampi, Mod. Vollmilch ei sodassa käyttöä nähnyt, se kehitettiin tumman suklaan suuren menestyksen siivittämänä moderneina aikoina kakkosvaihtoehdoksi – kaikille tumma suklaa ei maistu, ja jotkut haluvat joskus ihan vaan vaihtelua.

Kärsitkö taisteluväsymyksestä vai oletko vain kyllästynyt saippuaveden makuisiin litkuihin. Kalashnikov energiajuoma on tosimiehen valinta kun kaipaat potkua arkeen tai juhlaan. Tämä maistuva juoma on ladattu täyteen tauriinia, kofeiinia, B3-vitamiinia, nikkeliä, valojuovia ja dekstroosia tai ainakin jotain näistä.