Umarex© ilma-aseet ja tarvikkeet

Umarex valmistaa arvostettuja ilma-aseita ja airsoft-aseita replikoina. Lisäksi tuotevalikoimasta löytyy erilaisia tarvikkeita niin airsoftiin, ilma-aseisiin kuin muuhunkin ammuntaan.

Saksassa valmistettavat replikat ovat laajalle levinneitä ja yritys onkin yksi suurimmista valmistajista. Umarexin ilma-aseet ovat tehokkaita ja niiden osumatarkkuus on sopiva monenlaiseen harjoitteluun. Valmistajalla on lisenssejä useisiin asevalmistajiin kuten Beretta, Browning, Colt ja Ruger Smith & Wesson.

Valmistajan CO2 -toimiset ilmapistoolien valikoimasta löydät suositut replikat, kuten Sig Sauer P320, Beretta M92A1Umarex Legends MP German Legacy EditionSingle Action Army .45 Peacemaker, sekä P.08 Parabellum.

Umarexin uusimmista ilma-ase tuotesarjoista on Umarex Legends, jossa etenkin toisen maailmansodan ja sitä edeltävän aikakauden tunnetut aseet heräävät eloon taidokkaina replikoina. Aseet ovat vaikuttavia ulkonäöllisesti, mutta jäljittelevät myös toiminnallisilta ominaisuuksiltaan alkauperäistä esikuvaansa.

Umarex valmistaa replikoiden lisäksi kaasupatruunoita, lippaita, BB teräskuulia sekä starttiaseen patruunoja.