Asiantunteva ase- ja veitsiliike TERÄ-ASEkeskus on 25 vuotta toiminut alalla. Verkkokauppamme on avattu vuonna 1999 ja tämän lisäksi meillä on liike Tuusulan Jokelassa.

Dragon King Spring Flower Katana tsuka Asiantunteva ase- ja veitsiliike

Dragon King Spring Flower Katana Tsuka

 Suomen kattavimpaan valikoimaamme kuuluu teräaseet, jousiaseet, ilma-aseet, ammukset ja muut eränkäynnin tarvikkeet. Toimintamme alkoi vuonna 1997; jo silloiseen valikoimaan kuului ampuma-aseet, patruunat ja metsästystarvikkeet. Vuotta myöhemmin toimintamme laajeni veitsien ja pitkien teräaseiden puolelle. Erikoisosaamistamme onkin nimenomaan japanilaiset aseet, kuten Katana, Wakizashi ja Tanto-tyyliset miekat ja veitset.  Myös keskiaikaiset aseet ovat tulleet vuosikymmenien saatossa tutuiksi; viikinki-miekat, kirveet ja pitkät kahden käden keskiaika-miekat löydät hyvin katettuina.

Lyhyempien terien mallistomme on suomen laajimpia. Lukuisten huippuvalmistajien erilaiset kääntöveitset, taittoveitset ja jousiavusteiset veitset ovat edustavasti katettuna. Retkeilyyn ja eräilyyn löydät meiltä parhaimmat metsästysveitset, veitsien teroitusvälineet, monitoimityökalut ja tarvikkeet. Veitsikamppailusta kiinnostuneille tarjoamme lukemattoman määrän harjoitusvälineitä; taisteluveitset, taktiset veitset, karambit-veitset, perhosveitset ja balisong-veitset. Vesakon niittämiseen löytyy viidakkoveitset, kukri- ja bowie- sekä muut suurikokoiset veitset.

Asiantunteva ase- ja veitsiliike palvelee asiakkaita myös tuotteilla joita ei löydy normaalivalikoimista. Pystymme tilaamaan  myös valikoimma ukopuolelle jääviä merkkejä. Kysy rohkeasti lisää.

Dragon King Spring Flower Katana Asiantunteva ase- ja veitsiliike

Erittäin kevyt ja nopeasti käsiteltävä Katana. Shinken taotulla jousiteräksisellä säilällä.

Ilma-aseista kiinnostuneet löytävät varmasti haluamansa. Oli haussa sitten taittopiippuinen ilmakivääri, paineilmakivääri, ilmapistooli ja muu ilma-ase, niin löydät sen varmasti meiltä. Suuresta ilma-aseiden luoti-valikoimastamme löydät varmasti aina sen, mikä soveltuu käyttötarkoitukseesi parhaiten.

Jousiammunnan puolelta tarjoamme opastuksen lisäksi myös huollon ja varaosat. Taljajousi, jalkajousi, varsijousi tai perinnejousi – kaikki saman katon alta. Laadukkaat nuolet, tähtäimet,  metsästyskärjet ja muut jousiammunta-tarvikkeet myös meiltä.

Maksuvälineinä Paytrailin kautta käyvät pankkikortit sekä luottokortit. Lisäksi meillä on käytössä Klarnan laskupalvelu ja kotimaassa bussiennakko. 

SOGCold Steel – Benchmade – Hanwei – Ka-bar – BattleBlades – Böker – PSE – Barnett – ASG – Gamo – SIG Sauer – Umarex – Center Point – Smith&Wesson – Nitecore – Colt – Glock – ESP

 

Tilauksesta toimitamme myös valikoimamme ulkopuolelle jääviä merkkejä. Kysy rohkeasti.

 

ARMING THE NATION since 1997

TAK:n henkilökunta