Perinnejouset ja tarvikkeet

Jousiammunnalla on pitkät juuret ja ensimmäiset jouset on kehitetty kymmeniä tuhansia vuosia sitten. Niiden pääsääntöinen käyttötarkoitus on ollut pyyntivälineenä saaliin hankkimista varten ja aina 1500-luvulle asti aseena ihmisten välisissä taisteluissa. Nykypäivänä jousiammunta on alati kasvava vapaa-ajan harrastus ja sen monimuotoisuus tuo koko ajan lisää harrastajia ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Kilpa-ammunta jousella alkoi Englannissa 1537 ja olympialajiksi se tuli ensimmäisen kerran vuonna 1900. Nykyään kilpailumuotoja on monia aina Fita-ammunnoista, 3D- ja maastoammuntoihim. Lisäksi jousimetsästys on kasvattanut suosiotaan viimeistään vuoden 2017 lopulla kun valkohäntäpeuran metsästys jousiaseella laillistettiin.

Valikoimistamme löytyy jousia ja tarvikkeita joka lähtöön ja pyrimme koko ajan täydentämään varastoamme. Myynnissä olevia tuotemerkkejä ovat mm. Easton, PSE Archery, Victory, Ragim, TrueFlight ja Gold Tip. Kaikkea ei kuitenkaan voi pitää varastossa, joten mikäli sinulla on jokin tietty tuote jonka haluaisit, niin ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme