Reput & retkeily

Reppu on yksi monikäyttöisimmistä arjen tavaroista. Useimmat saavat ensimmäisen oman repun selkäänsä jo kauan ennen koulun alkua. Lapsen ensimmäinen reppu täyttyy lapsen omista aarteista, eväistä, unilelusta, pienestä vesipullosta. Repun koko voi olla vielä pieni, mutta monipuoliset säilytystaskut tulevat tarpeeseen, jotta kävyt, kivet ja oksat saa sujautettua metsäretkeltä mukaan koko reppua sotkematta.

Reppujen ominaisuudet ovat niin monipuolisia, että sopiva reppu löytyy varmasti jokaiseen käyttötarkoitukseen. Laadukas ja hyvin suunniteltu yleisreppu sopii monipuoliseen menoon, mutta lisäksi reppuvalikoimasta löytyy malleja, jotka on erityisesti suunniteltu johonkin aktiviteettiin tai olosuhteisiin. Esimerkiksi laskureputjuoksu- ja juomareput tai metsästysreput on suunniteltu lajien erityispiirteet huomioiden. Laskettelurepuissa on paikat suksille tai laudalle sekä muille laskuvarusteille. Kevyet juoksureput pysyvät napakasti selässä kovassakin vauhdissa. Metsästysrepuissa on runsaasti taskuja ja lokeroita erilaisille tarvikkeille, ja löytyypä sellaisiakin reppuja, joissa on tuoli mukana kuten jakkaranakin toimiva Fjällräven Stubben -reppu ja Savotan istuinreppu.

Vettähylkivät ja vedenpitävät reput pitävät varusteet kuivana kovissakin olosuhteissa. Päiväreppu puolestaan tarkoittaa reppua, joka soveltuu hyvin yhden päivän mittaiseen retkeilyyn ja eräilyyn. Päivärepun voi ottaa mukaan myös vaellukselle ja sen kanssa voi tehdä lyhyempiä retkiä, jos leiriydyt pidemmäksi aikaa yhteen paikkaan.

Tietokonereppuja tai läppärireppuja löytyy 13-17 tuuman kokoisille kannettaville tietokoneille. Ne ovat aktiivisen opiskelijan ja tietotyöläisen ehdoton luottotuote arjessa ja matkoilla.

Reppu on paitsi käytännöllinen kantolaite moninaisille tavaroille, se on myös selälle ja koko keholle terveellinen tapa kuljettaa suuriakin määriä varusteita. Hyvin suunnitellut reput istuvat napakasti käyttäjänsä selkään ja pitävät täytenäkin painopisteen lähellä kehon omaa painopistettä. Repun kantohihnat on hyvä olla jämäkät, mutta reilusti pehmustetut, etteivät ne ala paina pidemmillä taipaleilla.

Reppuvalikoimamme on erittäin laadukas. Siitä osoituksena useat meillä myynnissä olevat reput ovat voittaneet tuotetestejä Suomessa ja muualla maailmassa.