Sig Sauer

Osta ilmapistooli Terä-Asekeskuksesta harjoitusaseeksi, tai aloita muuten vaan hauska harrastus.

Ilmapistooli tarjoaa ampumisen iloa niin aloittelijalle kun kokoneellekin harrastajalle. Laadukas ilmapistooli sopii hyvin myös harjoitusaseeksi ampumaurheilua harrastavalle.

Laaja valikoima aidon näköisiä ja tuntuisia pelletti ja bb-kuula-aseita blowback-toiminnolla ja ilman. Ilmapistooli on lupavapaa ase, mutta ostaminen edellyttää 18-vuoden ikää. Muista turvallisen aseenkäsittelyn säännöt myös ilmapistoolia käsitellessäsi.

SIG Sauer on yksi maailman tunnetuimmista pienaseiden valmistajista.

Tuotemerkki perustettiin alun perin Sveitsiin vuonna 1853, mutta on nykyisin amerikkalaisomisteinen. Alkuaikoina valmistaja tuotti aseita Sveitsin armeijan tarpeisiin, mutta markkinat laajenivat myöhemmin myös siviilipuolelle. Nykyisin SIG Sauer on kunnioitettu ja laajasti tunnettu kiväärien, käsiaseiden ja ilma-aseiden valmistaja.

Vuonna 1949 valmistaja suunnitteli armeijan käyttöön SIG P49 pistoolin, joka oli edeltäjä kuuluisalle SIG P210:lle. Pian tätä seurasivat SIG P220 ja SIG P230.

Vuodesta 2015 eteenpäin SIG Sauerin valikoimiin on kuulunut myös optiikkaa, ammuksia, ilma-aseita, äänenvaimentimia, sekä muita tarvikkeita. Valmistajan tuotteet ovat saaneet ISO 9001 sertifikaatin, mikä on tulosta huolellisesta valmistusprosessista.

Erityisesti valmistajan lisenssillä varustetut CO2 ilma-aseet ovat nousseet suosituiksi. Valikoimista löytyy mm. SIG Sauer 4,5mm P320 ja P226 ilmapistoolit , sekä SIG Sauer 4,5mm ja 5,5mm MCX ja MPX ilmakiväärit. Valikoiman uusimpia lisäyksiä ovat SIG Sauer M17 ASP ja SIG Sauer P226 X-Five ASP ilmapistoolit

SIG Sauerin nimi takaa laatua ja hyvää muotoilua niin tuliaseissa kuin ilma-aseissa. Osta SIG ja ostat palan asehistoriaa.