Turva-ala ja vartijatarvikkeet

Turva-ala ja vartijatarvikkeet

Turva-ala kattaa monia erilaisia ammatteja, joissa turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Turva-alan ammattilaiset käyttävät usein erilaisia tarvikkeita, kuten asekoteloita, vyökoteloita, kainolokoteloita, sumuttimia ja pamppuja, jotka ovat välttämättömiä heidän työssään. Teräasekeskukselta löydät kattavan valikoiman turva-alan tarvikkeita, jotka soveltuvat sekä viranomaiskäyttöön että turvallisuusalalla työskenteleville.

Vyökotelot

Vyökotelot ovat erityisen käteviä turva-alan ammattilaisille, sillä ne mahdollistavat aseen tai turvallisuustarvikkeiden nopean ja helpon käyttöönoton tarvittaessa. Vyökoteloita on saatavilla monissa eri malleissa ja kokoisina, joten jokainen löytää tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon. Hyvä vyökotelo on kestävä, helppo käyttää sekä tarkoituksenmukainen. Teräasekeskuksen valikoimasta löydät vyökotelot mm. käsiraudoille, turvasumuttimille sekä teleskooppipampuille.

Turvasumuttimet

Turvasumuttimet  tarjoavat turvallisen ja tehokkaan tavan puolustautua vaarallisia tilanteita vastaan. Sumuttimia on saatavilla eri kokoisina ja eri tehoisuuksilla, joten jokainen löytää tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon. Hyvä sumutin on helppo käyttää, sopii käyttäjän käteen ja sen sumutusetäisyys ja -leveys ovat sopivat käyttötarpeeseen nähden.

Pamput

Pamput ovat myös tärkeitä turva-alan tarvikkeita, jotka tarjoavat turvallisen ja tehokkaan tavan puolustautua vaarallisia tilanteita vastaan. Pamput ovat saatavilla eri pituisina ja eri materiaaleista valmistettuina. Valikoimastamme löydät mm. teleskooppipamput, jotka ovat käytännöllisiä pienen kokonsa puolesta.

Harjoitustuotteet

Turva-alaan kuuluu olennaisena osana toiminnan harjoittelu. Harjoittelussa olennaista on opetella tarvikkeiden oikeaoppinen käyttö, jotta toiminta on rutinoitunutta tositilanteessa. Valikoimamme sisältää mm. harjoituspamppuja, harjoitusaseita (kirkkaat värit), kumiveitsiä sekä iskusuojatyynyjä. Myös turvasumutteista on saatavilla harjoitteluun soveltuvia tuotteita.