Näytetään kaikki 2 tulosta

CyberGun

Cybergun on vuonna 1983 perustettu ranskalainen airsoft-aseiden ja tarvikkeiden valmistaja. Vuosien saatossa Cybergun on kasvanut yhdeksi airsoft alan merkittävimmistä valmistajista ja sillä on lisenssit yli kahdenkymmenen asevalmistajan kanssa, mikä mahdollistaa aitojen logojen, merkintöjen ja tuotenimien käytön. Airsoft kuula-aseiden aseiden valmistuksen lisäksi yritys on tunnettu myös ilma-aseistaan. Cybergun ilma-aseista esimerkkeinä mm. blowback toiminnolla varustettu Cybergun Sig Sauer P226 X-Five ilmapistooli, sekä Cybergun AK-47 Kalashnikov ilmakivääri.

Cybergun on tunnetuin erityisen laadukkaista lisensoiduista ja alkuperäisiä aseita tarkasti mallintavista airsfot replikoista. Cybergunin valikoimasta löydät sopivat airsoft kuula-aseet edullisemmista ajoittelijan aseista aina huippupelaajille tarkoitettuihin erikoismalleihin. Airsoft aseistamme löydät mm. Cybergun FN SCAR-LCybergun FN-2000 sekä Cybergun Colt M4 kiväärit sekä CO2 käyttöiset 6 mm Cybergun Taurus PT 24/7Cybergun Desert Eagle ja MCybergun Colt 1911 kuulapistoolit.

Airsoft ja ilma-aseiden lisäksi Cybergunin tuotevalikoimista löydät laajan valikoiman tarvikkeita ja lisävarusteita kuten lippaita ja lippaanlataajia.

Tututstu Cybergun valikoimaan ja valitse vain parasta!